Seriële rijexamen fraudeur verbonden hoofd om theorie-examens op te lichten

Een medewerker van het theorie-testcentrum van Swindon herkende Izmir Senaj van een interne DVSA-poster. Ze stond hem toe om de test af te leggen en kocht haar tijd om te wachten tot de politie arriveerde

 

Een oplichter van een serieel rijexamen verbond zijn hoofd om theorie-examens op te lichten.

 

Izmir Senaj, 28, gebruikte de vermomming bij verschillende Driver and Vehicle Agency [DVSA] testcentra in heel Engeland om zich voor te doen als mensen voor wie hij had ingestemd om de tests af te leggen – maar zijn geluk liep op toen het personeel hem herkende van gezochte posters.

 

 

Het bleek dat het niet de eerste keer was dat de gemummificeerde oplichter probeerde het systeem te misbruiken nadat Swindon Crown Court hoorde dat hij al vijf veroordelingen had voor 28 overtredingen.

 

Senaj, uit East Ham, Londen, kreeg twee jaar en vier maanden gevangenisstraf nadat hij schuldig had gepleit voor vier aanklachten van fraude.

 

Rechter Jason Taylor QC zei: “Uw acties tonen een harteloze minachting voor het systeem dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat alleen degenen die gekwalificeerd zijn om veilig achter het stuur van een auto te kruipen.

 

Een rij-aanvraagformulier

Senaj deed theorie-examens voor het rijden namens andere mensen, maar zijn geluk raakte op toen personeel met arendsogen hem zag vanaf een gezochte poster.

 

De populariteit van prins Harry in de VS daalt ‘nadat hij een ‘ernstige fout’ heeft gemaakt, zegt de expertdailystar

 

Negen oorlogsschepen van de Amerikaanse marine werden gedurende een maand ‘overspoeld door maximaal 100 UFO’s’

“Dit had grote gevolgen kunnen hebben voor zowel weggebruikers als voetgangers en daarom vereist mijn publieke taak dat ik daar rekening mee houd.” Hoe snel met aanhanger?

 

Hij werd uiteindelijk betrapt door een medewerker van een theorie-examencentrum in Swindon, die hem herkende van een gezocht beroep en de politie belde.

 

Senaj was twee keer eerder in de gevangenis beland voor fraude met rijexamens en pleegde de laatste overtredingen terwijl hij op rijbewijs was.

 

De rechtbank hoorde eind 2018 en begin 2019 dat Senaj naar vier testcentra in Zuid-Engeland ging om namens anderen het rijtheorie-examen af ​​te leggen.

 

Wil je al het laatste schokkende nieuws en meningen van over de hele wereld rechtstreeks in je inbox?

 

We hebben de beste koninklijke primeurs, misdaaddrama’s en spannende verhalen – allemaal geleverd in die Daily Star-stijl waar je van houdt.

 

Op 11 oktober 2018 arriveerde hij vroeg voor een afspraak in het testcentrum van Eastbourne. Gekleed in een goed zichtbaar vest en met een verband om zijn hoofd en pleister over zijn neus, overhandigde hij een voorlopig rijbewijs op naam van een Albanese man.

 

Hij legde de receptionist uit dat hij eerder die dag op een bouwplaats had gewerkt toen hij werd geraakt door steigers en vroeg naar huis werd gestuurd door EHBO’ers.

 

Hij mocht de test doen, die hij met goed gevolg aflegde. Vijf dagen later, op 16 oktober, gebruikte hij een soortgelijk dekmantelverhaal in het testcentrum van Hastings – deze keer beweerde hij van een ladder te zijn gevallen.

 

Nadat dezelfde medewerker die hem dagen eerder in Eastbourne had behandeld, Senaj had herkend, beweerde hij dat hij naar het toilet moest en verliet toen het centrum.

 

Opgeheven

 

Op 28 november 2018 werd hij weggestuurd van het Harlow-testcentrum terwijl het personeel er niet van overtuigd was dat hij de Servische staatsburger was wiens voorlopige rijbewijs hij bij de receptie overhandigde. Meer info over theorie examen vind je online?

 

Wat gebeurt er waar je woont? Vind het nieuws bij jou in de buurt met InYourArea.

 

Twee maanden later, op 24 januari 2019, herkende de medewerker van het Swindon-theorietestcentrum in Milton Road hem.

 

Senaj’s korte Tanveer Qureshi beweerde dat hij een “eenmansband” was en gokschulden had aan twee mensen die hij imiteerde, waaronder een die hij beschreef als een “gewelddadige gangster”.

 

Rechter Taylor zei dat Senaj in 2014 was veroordeeld tot 11 maanden gevangenisstraf bij Snaresbrook Crown Court voor zeven overtredingen van rijexamenfraude en een gevangenisstraf van drie jaar kreeg voor nog eens zeven overtredingen in 2017.

 

Hij vertelde de beklaagde dat hij ervan overtuigd was dat er een groep of bende-element was bij de misdaden en dat het georganiseerd was.